Forside

Hjemmesider

 

Med en hjemmeside fra DIRECTIT er du sikret en professionel online profil, som præsenterer din virksomhed som en seriøs og troværdig leverandør eller samarbejdspartner.

 

Alle vores hjemmesider leveres naturligvis med mobiltilpasset design, gratis e-mail hotel og brugervenlig administration.

 

 

 

Det får du:

 

 

 

 

Et professionelt webdesign

 

 

Mobilvenlig hjemmeside

 

 

Brugervenligt administrationssystem

 

 

Søgemaskineoptimering (SEO)

 

 

Integration til sociale medier

 

 

Gratis statistiksystem

 

 

Et skalerbart system

 

 

Fri support

 

 

 

Dialog frem for alt

 

Det allerførste vi gør, når vi starter et nyt hjemmeside-projekt, er at gå i dialog med dig som kunde. Vi stiller spørgsmål. Vi lytter. Vi udfordrer jer måske endda på jeres egen viden - om jer selv. Vi stiller de spørgsmål, der skal til, for at få den rigtige viden omkring jer, jeres produkter og jeres kunder. For kun med den rette viden kan vi levere den rigtige løsning til jer - første gang.

Et professionelt webdesign

 

DIRECTIT's grafikere har mere end 12 års erfaring i professionelt webdesign. Derfor kan vi også rådgive om, hvordan hjemmesiden skal designes og opbygges, for at henvende sig til den rigtige målgruppe, for at sende de rigtige signaler og budskaber - og i sidste ende for bare at blive en succes. Vi er opdateret på tidens trends, men vægter brugervenlig og præsentation højere end flyvende objekter og hoppende knapper. 

Danmarks mest brugervenlige CMS system

 

Alt der kræves, for at kunne administrere hjemmesiden, er en internetbrowser og naturligvis adgang til internettet. Når du er logget ind, benytter administrationsmodulet de samme ikoner og funktionaliteter, som du kender fra etablerede programmer som f.eks. Microsoft Word. Det betyder, at alle i firmaet, som kan benytte internet og Word, kan redigere i hjemmesiden. Lettere bliver det ikke!

 

DIRECTIT CMS er fuldt optimeret til Google og andre søgemaskiner. CMS systemet sørger selv for, at optimere det indhold du indtaster, så du opnår de bedst mulige søgeplaceringer og dermed øger chancen for, at du får succes med din hjemmeside.

Du får, hvad du betaler for

 

Med en hjemmeside fra DIRECTIT kan du starte ud i det små og lade det vokse i takt med, at behovet opstår. DIRECTIT CMS indeholder en bred vifte af tillægsmoduler, som let kan bestilles direkte fra administrationssystemet. Du betaler med andre ord ikke for mere, end du har brug for. Det synes vi, er mest fair!

 

Hos DIRECTIT betaler du et fast månedligt gebyr, som bl.a. dækker drift, backup og løbende vedligehold af CMS systemet. Og så får du naturligvis gratis og ubegrænset support på telefon og e-mail i hele løsningens levetid!

 

 

KONTAKT OS I DAG