Forside

Webbureau med nordjyske værdier og international rækkevidde.

 

Hvem er vi?

 

DIRECTIT er et digitalt markedsføringsbureau med rødder i det nordjyske, der leverer gennemførte hjemmesider, webshops, søgemaskineoptimering (SEM/SEO), online markedsføring på Google og Facebook og alt der imellem; kort sagt et bredt spænd af digitale koncepter til alle typer virksomheder og brancher.

 

Vores mission er, i tæt samspil med kunden, at udarbejde en stærk online profil på de ønskede digitale platforme. Vi er gerne med hele vejen fra idéudvikling til implementering af den endelige løsning, men vi fungerer også gerne som udviklingsinstans for et eksisterende koncept.

Hvad kan vi?

 

DIRECTIT har mere end 12 års erfaring i at udarbejde, vedligeholde og videreudvikle hjemmesider, webshops og andre digitale løsninger for vores kunder. Vi har gennem tiden leveret flere hundrede løsninger og er så priviligeret stadig at servicere flere af vores aller første kunder.

 

Gennem vores mange års erfaring har vi opbygget et bredt kompetencefelt inden for digital markedsføring. Vi dækker hele processen fra idé til design, udvikling, implementering og supportering. Vi drifter også din løsning på egne servere, så vi kan garantere dig hurtig og problemfri drift med høj oppetid.

 

 

KONTAKT OS I DAG