Forside

Kundeudtalelser

 

Hos DIRECTIT samler vi på glade og tilfredse kunder - og vi er faktisk ret gode til det!

Læs her, hvad nogle af dem har at sige om os.

  

 

  

Lars Mouritzen

Restaurant Papegøjehaven

 

Restaurant Papegøjehaven A/S har af flere omgange brugt DIRECTIT som leverandør af vores hjemmesideløsning og Staffbook løsning. Vi har altid været meget tilfredse med samarbejdet, og har altid følt, at vi har fået god ”value for money”. DIRECTIT's medarbejdere er altid imødekommende og innovative hvis og når der har været behov for nyudvikling og tilpasninger af vores løsninger. DIRECTIT's løsninger er kendetegnet ved en høj grad af brugervenlighed, hvilket har haft afgørende betydning for os i vores valg af leverandør.

 

 

Steen Larsen

Copenhagen Homes

 

I 2003 etablerede vi firmaet Momentum Consulting, på anbefaling valgte vi at bruge DIRECTIT som leverandør af vores hjemmeside. DIRECTIT har siden været leverandør af både hosting, nye hjemmesider og support. Når man sidder i Hellerup er det dejligt at komme i forbindelse med Jysk ro og grundighed, når et it-problem stresser hverdagen. DIRECTIT har vist en imponerende evne til at forstå, hvad det er vi vil, og til at forstå vores henvendelser og vort sprog, selv om vi er lidt uklare og diffuse i vores præsentation af problemerne.

Mette Ingerslev

Ikast Værkerne A/S

 

Vi har været kunde ved DIRECTIT siden 2006 og har altid været yderst tilfredse. I særlig grad er vi glade for deres serviceniveau – der er altid kort responstid og hurtig løsning af de udfordringer, vi har, ligesom der altid er kompetente folk på opgaven.

Søren Glavind Bo

Change Direction

 

Vi har nu anvendt DIRECTIT som web-partner i over 8 år, idet en driftsstabil og funktionel hjemmeside betyder alt. Og det er et af kendetegnene ved DirectIT - de er en yderst kompetent og serviceminded samarbejdspartner, som forstår betydningen af hurtige hotline tilbagemeldinger. Deres intelligente og fleksible CMS system kræver ikke programmeringsviden og gør det særdeles enkelt at vedligeholde hjemmesiden.